VALORACIÓ PERSONAL:

Aquest treball ens ha resultat ser molt interesant,  hem après coses noves que no ens imaginàvem  que aprendríem. Ara bé,  en un principi no ens feia  gaire  il·lusió, però ens agrada molt el resultat final perquè amb l’ajuda de la nostra professora el treball ha resultat molt engrescador i l'hem pogut concloure.

 

Hem après a treballar col·laborativament fent tots pinya, noves eines digitals (Google Docs, Google Maps, Geogebra, Animoto, editar aquesta pàgina web...). A més, aquest treball  ens ha ensenyat a descobrir per nosaltres mateixes, tot fent recerca per Internet, al Museu Comarcal de Mataró, al centre cívic de Premià de Mar... més coses sobre el Maresme i hem après molt.

 

Ens agrada poder trobar història als pobles i sobretot al nostre poble, Premià de Mar. Descobrir un passat tan llunyà, unes vides a través d'uns jaciments de fa gairebé dos mil anys és molt  interessant. Ens han agradat i ens han sorprès  tots els jaciments que hem trobat aquests dies.

 

Una setmana de treball per fer una recerca així ha estat molt poca, però el resultat s'ho ha valgut i ara en estar penjat a la web es podrà anar ampliant i serà també útil a altra gent. Tanmateix, no ha estat una feina facil, però sí molt entretinguda i molt original. Ens agrada molt la feina que hem fet i espero que tot el que hem publicat aquí serveixi a altres persones que ho necessitin per a les seves recerques del món romà al Maresme o per a les seves sortides de visita als jaciments romans.